vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

Plezier en succes in je werk

Een reactie plaatsen

Dit is het thema van de Gooise Loopbaandag op vrijdag 18 november a.s. in Hilversum.

Heb jij plezier en succes in je werk? Of mag het er nog wel wat meer vanaf spatten? Heb je van die dagen/weken dat je naar je werk gaat omdat dat nu eenmaal moet en omdat het geld op levert, maar dat je jezelf echt je bed uit moet trekken om naar je werk te gaan?

Of ben je op zoek naar werk en valt het nog niet altijd mee om steeds weer jezelf op te peppen en jezelf energiek en daadkrachtig neer te zetten?joy-1015718_1920-aangepast

Plezier en succes in je werk helpt mee om je sterk en veerkrachtig te voelen, je eigenwaarde te voelen. En het interessante is dat dit gevoel van eigenwaarde dan ook weer helpt wanneer het even tegenzit. Dan sta je makkelijker weer op, kijk je om je heen en ziet mogelijkheden waar je mee aan de slag kunt. Deze veerkracht is de kern!

En hoe krijg je of onderhoud je die veerkracht? Is daar een pil voor? Wanneer je alle reclames voor vitaminepreparaten mag geloven zou je denken van wel. En zeker, het helpt wanneer je er voor zorgt dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen krijgt.

Het is alleen niet het enige dat je kunt doen om je veerkracht op peil te brengen en te houden. Er is nog veel meer. Vrijdag a.s. geef ik een workshop over 5 powerpillen die je ook kunt inzetten om je energie een boost te geven en invloed te hebben op energie en plezier in je werk en je loopbaan.

Het is één van de vele workshops van de Gooise Loopbaandag die je een snoepkast aan inspiratie geeft.

Hoe laat jij je inspireren? Ga kijken en geef je op

Met vitale groet,

Auteur: Hildegonde Mostert

Ik begeleid sociale innovaties die duurzaam gezond leven als ambitie hebben. Als programma-manager werk ik aan het realiseren van de randvoorwaarden en vaardigheden, zodat vitale mensen in vitale organisaties kunnen werken aan wat er echt toe doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s