vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

3 maands- Slim Werken – coachprogramma

Slim werken

Ben je op zoek naar antwoorden op de vraag: hoe kan ik met minder energie meer bereiken, hoe kan ik mijn omgeving optimaal benutten om resultaten te bereiken, hoe zet ik mijn kracht effectiever in, hoe zorg ik dat ik enthousiast ben en blijf over mijn werk en welke invloed kan ik daar op nemen?

Dan is dit 3 maands coachingsprogramma iets voor jou!

Samen gaan we aan de slag en brengen we in kaart:vraagteken-191x300

  • je mogelijkheden om invloed te nemen op je eigen werk, mede aan de hand van de vitaliteitsaanjager,
  • wat je ambitie is,
  • wat het krachtenveld is waarin je werkt en
  • wat jij nodig hebt om dit te beïnvloeden.

We spreken gerichte acties en oefeningen af om je hierbij te helpen en hebben iedere twee weken een gesprek (in totaal 7 coachgesprekken) om de vorderingen te bespreken en volgende acties af te spreken.

Geïnteresseerd?