vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

3 maands- Slim Werken – teamcoachprogramma

Slim werken met je team

Ben je op zoek naar antwoorden op de vraag: hoe kan ik met minder energie meer bereiken met mijn team, hoe kan ik de omgeving optimaal benutten om resultaten te bereiken, hoe zet ik mijn kracht effectiever in, hoe zorg ik dat ik de kracht van het team optimaal benut en welke invloed kan ik daar op nemen?

Dan is dit 3 maands coachingsprogramma iets voor jou!

Samen gaan we aan de slag en brengen we in kaart:puzzle-1019750

  • je mogelijkheden om invloed te nemen op de performance van je team, mede aan de hand van de vitaliteitsaanjager,
  • wat daarin je ambitie is,
  • wat het krachtenveld is waarin je werkt met je team en
  • welke rol en positie jij wilt nemen.

We spreken gerichte acties en oefeningen af om je hierbij te helpen en hebben iedere twee weken een gesprek (in totaal 7 coachgesprekken) om de vorderingen te bespreken en volgende acties af te spreken.

Geïnteresseerd?