vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

(Bedrijfs)coaching

Ondernemers en directeuren coach ik op het bereiken van doelstellingen voor de levenskrachtige organisatie die zij wensen en de eigen rol die ze daarin nemen. Dit gebeurt onder andere in de vorm van:

 

Startende ondernemers en zelfstandig professionals coach ik op het vinden van de juiste balans tussen eigen kennis en kunde en de vertaling daarvan naar waarde voor de klant. Voor deze groep staat centraal de sterke verbinding die er is tussen de persoonlijke vitaliteit en het vermogen om dit zakelijk ook om te zetten naar succes.

Medewerkers binnen organisaties coach ik bij het (her)vinden van de eigen kracht en de manier waarop dit binnen (of buiten) de organisatie waarde toevoegt, zodat er een vitaal toekomstperspectief ontstaat. Dit geldt zowel voor jonge medewerkers die hun eigen rol en plek nog willen vinden als medewerkers die in het midden van hun loopbaan zich de vraag stellen of ze nog een switch zouden willen als voor de oudere medewerker die geen genoegen neemt met ‘het uitzitten van de tijd’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s