vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

Wat anderen zeggen

Vincent Tiel Groenestege/ adviseur RVO
Ken je dat? Het gaat al een tijdje niet helemaal lekker, het schuurt, en je kan er niet precies je vinger op leggen. Door de vitaliteitsaanjager in te vullen en de scores samen met Gon te bekijken kreeg ik letterlijk zicht op waar mogelijke vitaliteitslekken zitten. De open vragen van Gon – wat valt jou op aan het beeld, wat zegt het je? – maakte het mogelijk om vast te stellen wat voor mij nu belangrijk is en zicht te krijgen op welke actie ik daarop kan ondernemen.

Corona van Hameren/P&O adviseur BAM
50+ veerkrachtig, energiek en betrokken dat spreekt mij aan, vitaliteit!
Het instrument ‘De vitaliteitsaanjager’ is daarbij een goede ondersteuning. Dit alles zou niet goed functioneren zonder de duurzaam gezonde, heldere kijk van Gon op de zaken. Zij heeft mij geleerd wat de kracht is van het compliment. Laat je coachen door Gon, haar kundigheid zorgt ervoor dat je na een paar gesprekken weer stevig en vitaal in je schoenen staat.

Creative Director INDEPT / 12inchCity Jeroen Mutsaers
Gon heeft ons vanaf dag één de kans geboden om ons concept uit te dragen. Ons concept houdt in dat wij (culturele) festivals organiseren en volledige culturele programmeringen verzorgen op bijzondere plekken. Zo ook op Radio Kootwijk. De edities op Radio Kootwijk hebben er uiteindelijk toe geleid dat wij nu op plekken komen die normaal gesproken onbereikbaar waren. Een gevleugelde uitspraak van haar mogen wij nog altijd graag gebruiken met de strekking dat een openbaar gebouw toegang moet geven voor iedereen uit de samenleving in welke vorm dan ook, mits dit gebeurt met respect voor de mensen, de locatie en de omgeving.

Staatsbosbeheer, Piet Winterman
Gon Mostert is aangetrokken door Staatsbosbeheer in 2010 om mee te helpen aan de opzet en het in de benen brengen van een beheer- en exploitatiemodel voor het cultuurhistorisch waardevolle complex Radio Kootwijk. Bijzonder aspect daarbij is dat een industrieel erfgoed is gelegen middenin de één van de grootste en waardevolste natuurgebieden van Nederland, nl. de Veluwe. Het gaat daarbij om het zoeken naar een goede balans tussen het beschermen van de natuur- en landschapswaarden samen met de cultuurhistorische betekenis en het optimaliseren van kansen voor economische opbrengsten. Daarbij heeft Gon met name kennis en expertise ingebracht op het gebied van organisatie- en personeelsontwikkeling, inzicht en vaardigheid inzake de verbinding tussen spiritualiteit en de fysieke leefomgeving, bedrijfsvoering en omgaan met klanten. Door een enorme en gedreven inzet heeft zij daadwerkelijk een basis gelegd voor een bijzondere vorm van exploitatie van dit complex in zijn waardevolle omgeving. Het opsporen van bedrijven die passen in de Visie Radio Kootwijk was daarbij belangrijk. De eerste bedrijven die zich vestigden op Radio Kootwijk zijn door mede door Gon betrokken bij de verdere uitbouw van mogelijkheden tot een evenwichtig beheer en exploitatie van het geheel.

Productschap Tuinbouw, coordinator personeelszaken, Marga Baak
Ik heb Gon leren kennen in het project Competentiemanagement. Eén woord komt direct bij mij op: helpen. Ze stelt zich helpend op en ik heb dat als heel prettig ervaren. Ze kijkt en analyseert en stelt datgene voor waarvan zij denkt dat kan helpen. Verder is haar planning fenomenaal en houd ze zich altijd aan de afspraken waardoor alles bijzonder vlot verloopt. Ik heb de samenwerking met haar zeer gewaardeerd en dank haar daarvoor.

Stichting Ipse, manager opleiding & advies Karin Rutgers
Gon beschikt over veel waardevolle expertise op het gebied van e-learning en het ontwikkelen van leertrajecten. Het is verrassend om te merken hoe goed Gon in staat is om zich in korte tijd te verdiepen in de organisatie en een resultaat neer te zetten waar we ook echt iets mee kunnen. En qua persoon is Gon iemand met wie het gewoon prettig samenwerken is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s