vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

Persoonlijke vitaliteit

Van overleven naar eigen regie

Meer en meer worden we aangesproken op het nemen (of houden) van eigen regie. Of het nu gaat over je studie, je werk, je vrije tijd, in het gezin, bij het ouder worden, langer doorwerken, langer zelfstandig blijven wonen of gezond en fit blijven. Dat levert een aantal vragen op:

Wat betekent dat dan eigenlijk, eigen regie nemen? Hoe doe je dat? Wat kan je daarbij helpen?

Met de vitaliteitsaanjager help ik je snel in kaart te brengen wat voor jou echt belangrijk is EN welke actie je daar op kunt nemen. Daarbij kijken we met de bril van vitaliteit (levenskracht).

Vitaliteit geeft een gevoel van kracht. Het helpt om steeds weer de draad te kunnen oppakken, ook als het even tegenzit. Het geeft vrolijkheid en gezelligheid. En er zijn veel manieren om je eigen vitaliteit te beïnvloeden. Het beperkt zich niet alleen tot sporten en gezonde voeding. Met de vitaliteitsaanjager gaan we samen aan de slag om een vorm te vinden die voor jou goed werkt.

vitaliteitsaanjager individueel

Ben je nieuwsgierig op welke manier jij jouw persoonlijke vitaliteit kunt bevorderen? Ik help je graag verder in een persoonlijk gesprek.

In dit gesprek staan jouw vitaliteit en gewenste resultaten centraal. De inventarisatie met de vitaliteitsaanjager is de spiegel die inzicht geeft. Je komt tot concrete acties. Na een week hebben we contact via telefoon/skype om te zien hoe het gaat en na 3 weken hebben we een evaluatiegesprek om te kijken naar je resultaten en eventueel een nieuwe actie op te starten.
De investering voor deze 1e vitaliteitsboost is €375,00 (voor particulieren inclusief BTW).
Vervolgafspraken worden hierna op basis van uurtarief in rekening gebracht.

Daarnaast kan voor het vervolg ook gebruik gemaakt worden van het waarde-netwerk van PRCL.

Ben je ook benieuwd hoe vitaal je werkomgeving is? Selecteer team/organisatie of zelfstandig ondernemer.