vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

Vitaal team, vitale organisatie

Vitaliteit voor het team is de situatie waar het werk, de energie, de inspiratie, de ideeën van  een team/organisatie soepel stromen. Waardoor mensen met plezier en succes hun werk doen. Waardoor de buitenwereld ervaart dat het sprankelt en stroomt in die organisatie. En waardoor klanten, partners in de keten, potentiële werknemers zich er graag mee verbinden. Waardoor je kunt vernieuwen & borgen en werkt aan resultaat & relatie. Binnen het team en er buiten.

Hoe vitaal is jouw team? En wat is jouw bijdrage daar aan? Welke waarde creëren jullie voor de klant? En hoe zet je daar samen actie op? 

Met de team/organisatie vitaliteitsaanjager daag ik je graag uit om dat inzichtelijk te maken en aan het werk te gaan met de acties die daar uit komen.

Een aanpak waarmee je direct aan de slag kunt en dat helpt in de praktijk te brengen wat je in trainingen en op andere manieren al hebt geleerd, maar wat soms een beetje uit verband raakt.

Hoe het werkt laat ik je graag ervaren aan de hand van een eerste ronde van 1 dagdeel en de inventarisatie langs de 5 aandachtsgebieden in het team. Jullie stellen gezamenlijk prioriteiten, maken afspraken en we zorgen voor opvolging.
Deze aanpak staat borg voor:

  1. bepaal wat belangrijk is op dit moment
  2. spreek actie af om te ondernemen
  3. volg de actie op en geef elkaar feedback
  4. houd het geheel in het oog
  5. en herhaal steeds weer wanneer de focus verlegd moet/kan worden

Met 3 dagdelen begeleid is een goede basis gelegd om dit door het team zelf verder voort te zetten. Uiteraard kunnen we daarnaast ook gericht helpen bij opleidings- of ontwikkelbehoeften die voortkomen uit deze aanpak. Daarbij kan voor het vervolg ook gebruik gemaakt worden van het waarde-netwerk van PRCL.

Neem contact op en wij vinden samen de mogelijkheden.

Ook benieuwd wat aandacht voor persoonlijke vitaliteit kan toevoegen aan het resultaat? De samenhang levert krachtige resultaten op.