vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

Zelfstandig Professional

Vitaliteit voor de zelfstandig professional: je hebt plezier en succes,  het sprankelt en stroomt. Je kunt vernieuwen & borgen en werkt aan resultaat & relatie. Dat is vitaliteit!

Hoe vitaal is jouw onderneming? Hoe staat het met jouw persoonlijke vitaliteit? Welke waarde creëer jij voor je klant? En hoe zet je daar actie op? Doe de scan

Meer nog dan voor ieder ander is het voor jou als zelfstandig professional belangrijk dat je aandacht hebt voor zowel jouw persoonlijke vitaliteit als voor de vitaliteit van jouw onderneming.

vitaliteitsaanjager individueel

Aspecten die sterk met elkaar zijn verbonden en ook duidelijk verschillen. Met de vitaliteitsaanjager voor zelfstandig professionals daag ik je uit om dit inzichtelijk te maken en aan het werk te gaan met de acties die daar uit komen.

Ben je benieuwd hoe het staat met jouw vitaliteit? Vul de vragenlijsten ZP in en ontvang gratis een eerste overzicht van je persoonlijke vitaliteit. Ben je zelfstandig ondernemer en werk je met een (klein) team klik dan hier voor de vragenlijsten ZO+team.

Uiteraard kan ik gericht helpen bij opleidings- of ontwikkelvragen die voortkomen uit de scan. Daarbij kan voor het vervolg ook gebruik gemaakt worden van het waarde-netwerk van PRCL.