vitale mensen in vitale organisaties

PRCL, voor duurzame transitie

Zelfstandig ondernemer

Vitaliteit voor de zelfstandig ondernemer: je hebt plezier en succes,  het sprankelt en stroomt. Je kunt vernieuwen en borgen en werkt aan resultaat & relatie.

Hoe vitaal is jouw onderneming? Hoe staat het met je persoonlijke vitaliteit? Welke waarde creëer je voor je klant? En hoe zet je daar actie op?

Meer nog dan voor ieder ander is het voor de zelfstandig ondernemer van groot belang om aandacht te hebben voor je persoonlijke vitaliteit als voor de vitaliteit van je onderneming.

vitaliteitsaanjager individueel

Twee aspecten die sterk met elkaar zijn verbonden en ook duidelijk verschillen. Met de vitaliteitsaanjager voor zelfstandig ondernemers daag ik je uit om dit inzichtelijk te maken en aan het werk te gaan met de acties die daar uit komen.

Ben je benieuwd hoe het staat met jouw vitaliteit? Vul de vragenlijsten in en ontvang gratis een eerste overzicht van je persoonlijke vitaliteit.

Uiteraard kan ik gericht helpen bij opleidings- of ontwikkelvragen die voortkomen uit de scan. Daarbij kan voor het vervolg ook gebruik gemaakt worden van het waarde-netwerk van PRCL.